HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson on myös kotijoukkojen keidas


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on käynnistynyt ja säiden lämpeneminen antaa viheriöille vilskettä. Kuitenkin, erityisesti vieraspelaajien kotijoukoissa on myös "pelaamattomia" ja Tiilaakso on myös näille mitä parhain kohde.

 

Juuri nyt, vain parinkymmenen minuutin automatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, Tuulosen Kauppakeskus juhlistaa 20 -vuotista taivaltaa ja luvassa on huipputarjouksia lähes 50 erikoisliikkeen kattauksella.

 

Tutustu ja vieraile - Lue uutinen ja vähän historiaa >>

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

WebArt.Fi

 

GolfNews

 

SyksYn golfkonkurssi ei vaikuta tiilaakson peleihin

 

Kevät koittaa Tiilaaksossa kohtapuoliin Ja tietenkin herää kysymys, miten golfkenttien "konkurssipeikko" vaikuttaa Tiilaakson kenttiin - uskaltaako ostaa pelioikeuden? Kuitenkin huolta ei ole, sillä kolme pääkenttäämme ovat erinomaisessa taloudellisessa kunnossa.

 

Maamme suurin golfalan toimija GoGolf -konserni hakeutui konkurssiin loppusyksystä. Konkurssiin hakeutuivat emoyhtiö GoGolf Oyj, GoGolf Finland Oy ja Golf Sky Oy. Konkurssilla on merkittäviä vaikutuksia erityisesti pääkaupunkiseudun golfharrasteelle sillä GoGolfin omistuksessa on useita golfkenttiä, joiden toimintaa vähintään reivataan tavalla tai toisella nyt talven aikana. Konkurssin vaikutuspiirissä ovat Kurk Golf, Hirvensalo Golf, GoGolf Isosaari, Vuosaari Golf, Peuramaa Golf ja St. Laurence Golf.

 

Tiilaakson pääkentät vakaita

 

Hämeenlinnassa eli Suomen Tiilaaksossa kenttien kesä 2023 oli kuitenkin hyvä ja pääkenttien taloutta on jo vuosia hoidettu vastuullisesti, Näin voidaan arvioida, että Tiilaakson kolme pääkenttää Linna Golf, Tawast Golf ja Aulanko Golf ovat hyvässä taloudellisessa kunnossa. Nyt, kun kevään golfodotus nostaa hiljaksiin päätään ja pelaajat miettivät mistä hankkia pelioikeuksia, niin varmasti varsin oikeutetusti voidaan todeta, että Tiilaakson pääkentät ovat turvallinen valinta.

 

On myös jo monin paikoin uutisoitu, että Tiilaakson kentillä on isojakin suunnitelmia toiminnan kehittämiseen, joista yhtenä esimerkkinä voidaan esiin nostaa Linna Golfin huvilahanke, johon vuonna 2023 on tehty Hämeenlinnan kaupungin kanssa merkittävä maakauppa. Niin myös Tawast Golf ja Aulanko Golf tulevat varmasti petraamaan golfkauden 2024 toimintaansa eli suurempaa huolta pääkenttien talouden osalta ei ole.

 

Voimme vain innolla & hyvällä positiivisella asenteella odottaa golfkautta 2024 ja luottavaisin mielin hankkia jo valmiiksi uusia "draivereita" tai kesän pelioikeuksia pääkentiltämme.

 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

     

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi >>

 

 

 

    

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa