HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson on myös kotijoukkojen keidas


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on käynnistynyt ja säiden lämpeneminen antaa viheriöille vilskettä. Kuitenkin, erityisesti vieraspelaajien kotijoukoissa on myös "pelaamattomia" ja Tiilaakso on myös näille mitä parhain kohde.

 

Juuri nyt, vain parinkymmenen minuutin automatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, Tuulosen Kauppakeskus juhlistaa 20 -vuotista taivaltaa ja luvassa on huipputarjouksia lähes 50 erikoisliikkeen kattauksella.

 

Tutustu ja vieraile - Lue uutinen ja vähän historiaa >>

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

WebArt.Fi

 

GolfNews

   

   

Golfharrastus saattaa kallistua ?

  

Golfharrastus on ollut reilussa nosteessa koronan aikana ja nyt pitkästä aikaa myös golfosakemarkkinat ovat heräämässä – viimevuosina golfosakkeita ei ole juurikaan saanut kaupaksi ja omistajuuksia on vaihdettu jopa ilmaiseksi. Nyt piristynyt osakekauppa on seurausta lisääntyneestä harrastajamäärästä ja osakkeiden hinnat myös kipuavat hiljaksiin ylöspäin - täysille kentille pääsee osakkeenomistaja varmemmin pelaamaan.

 

Golftaivaalla on kuitenkin myös tummia pilviä, sillä harrastuksen arvioidaan kallistuvan lähiaikoina. Yleiset suhdanteet nostavat kenttien ylläpitokustannuksia ja verottajan uudet kiinteistöverolinjaukset voivat jopa tuplata kiinteistöveron. Nämä yhdessä tuovat selkeää korotuspainetta myös pelimaksuihin.

 

Merkittävästi lisääntynyt harrastajamäärä osaltaan kumuloi korotuspainetta, mutta riittääkö se, jää nähtäväksi. Ja, kun kesäkaudella lähdöt ovat olleet Tiilaaksossa jo lähes täysiä, ei pelimaksukertymä voi juurikaan enää tuottaa enempää tuloja kassanpohjalle.

 

Terveisin, Pekka Lyly
 

 

 

 

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi

 

 

  

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa