HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson on myös kotijoukkojen keidas


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on käynnistynyt ja säiden lämpeneminen antaa viheriöille vilskettä. Kuitenkin, erityisesti vieraspelaajien kotijoukoissa on myös "pelaamattomia" ja Tiilaakso on myös näille mitä parhain kohde.

 

Juuri nyt, vain parinkymmenen minuutin automatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, Tuulosen Kauppakeskus juhlistaa 20 -vuotista taivaltaa ja luvassa on huipputarjouksia lähes 50 erikoisliikkeen kattauksella.

 

Tutustu ja vieraile - Lue uutinen ja vähän historiaa >>

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

WebArt.Fi

 

GolfNews

  

Suomentiilaakso.Fi kärkenä Kanta-Hämeen digimarkkinointiin!

 

Suomentiilaakso.Fi on tulevaisuuden matkailun- ja yritystoiminnan vetovoimamarkkinoinnin pioneeri ja esimerkki, kun luodaan Kanta-Hämeen laaja ja synerginen netsivustojen kokonaisuus. WebArt.Fi toteuttaa Hämeen kattavan markkinointisivustojen kokonaisuuden, kukin pitäjä omille sivustoilleen, ja yhdistää nämä optimoinnin & sisällöntuotannon automaationa jatkuvaksi uutisvirraksi.


Hameenlinnaan.fi, Janakkalaan.fi, Forssaan.fi, Tuulos.fi etc etc - Digimarkkinoinnissa tulee luoda laajoja kokonaisuuksia, jotka toimivat yhdessä saman päämäärän eteen. Ja nyt valjastetaan niin suomentiilaakso.fi, kuin tuulos.fi tai janakkalaan.fi ensinnä omiksi sivustoikseen ja sittemmin data kerätään yhteen pääsivustoon, jolloin diginäkyvyys kaikille on ei 10-kertainen vaan enemmän.

 

Suomentiilaakso.fi -sivusto tulee olemaan Kanta-Hämeen matkailu- ja yritysmarkkinoinnin pioneeri ja merkittävä esimerkki, kun Kanta-Hämeen kattava markkinointi ottaa ensiaskeleet ja ensimmäinen sivusto julkaistaan - Hameenlinnaan.fi sivusto julkaistaan jo ennen kesää. Näin Tiilaakso kaikessa aktiivisuudessaan ja yhteisöllisyydessään näyttää pitäjien mahdollisuudet tulevaisuuden markkinoinnin haasteissa ajatuksella "jonkun tulee aina olla ensimmäinen".

 

Tiilaaksoterveisin, Pekka Lyly

 

LUE LISÄÄ

 

Suomentiilaakso.fi - Tuulos.fi - Busdigi.fi - Webart.fi

 

PALVELUN TUOTTAA WEBART.FI

 

 

        

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa